Heilzaam werken met Franklin Lafour


natuur- en spiritueel genezer


Franklin D. Lafour kreeg in 1984 een intense spirituele ervaring die tot op heden zijn manier van werken bepaalt. Hij kan het energieveld van zijn cliënten/patiënten sterk gedifferentieerd waarnemen, interpreteren en bijbehorende aanbevelingen geven.

 

Samen met de cliënt/patiënt zet hij een plan op tot genezen. Hij probeert zijn patiënten de samenhang te laten zien van de klacht en het geneesproces. Deze manier van werken bevordert de onafhankelijkheid van anderen en stimuleert zelf de verantwoording te nemen voor je eigen genezingsproces. De klachten kunnen van zeer uiteenlopende aard zijn zoals fysieke, psychische, emotionele klachten of geestelijke of spirituele nood.

Franklin Lafour geeft spirituele lezingen en workshops in Nederland, Duitsland, België, Italië, Portugal, Oostenrijk en Amerika.

 

kernwoorden: energieveld lezen, persoonlijke begeleiding en advies ook na de bijeenkomst, ademhalingstechnieken, lichaamsoefeningen/posture, gewrichtenmanipulatie; gewrichten en spieren behandeling, transparant bewegen, meditatie, bepaald stemgebruik en voeding

 

De ontmoeting vindt plaats in la Bianchina, een krachtige en energetische lichtplek. Voor de volgende datum kunt u contact met ons opnemen.

 

Voor meer informatie over Franklin D. Lafour en Algemene informatie

 

 

We hopen u een‘benvenuto’ (welkom) te geven in la Bianchina,

 

Franklin, Jolanda en Nazzaro