Zes dagen in en met de natuur

Je Natuur Leven

 Een uitdagende wandelvakantie

Als je op zoek bent naar kortstondig geluk,
richt je dan op tijdelijke objecten: omstandigheden,
relaties, activiteiten, bezittingen, aanzien,
genot of geestverruimende middelen .
Als je op zoek bent naar blijvend geluk en vrede,
richt je dan op het ontdekken van je ware natuur.

 

Nin Sheng

 

Wanneer je geen zin meer hebt om je te laten leiden door opgelegde angsten, maar weer contact wil maken met je natuurlijke kracht, wilt luisteren naar jezelf en je omgeving, wilt wortelen in je ‘Zijn’, kortom je natuur wilt leven, kom dan voor deze ongewone wandelvakantie naar la Bianchina, deze krachtige en energetische lichtplek en ga op avontuur met Jolanda van Dijk in het groene hart van Umbrië.

 

Wanneer?

Van 14 - 20 mei of 17 - 23 september 2016 of stel je eigen groepje op je eigen tijd samen van minimum 3 personen.

 

Wat gaan we doen?

We staan ’s ochtends vroeg op om het spektakel van de zonsopgang mee te maken en de energie die daarbij vrijkomt de hele dag met ons mee te dragen.
Na het ontbijt trekken we door de bossen, de olijfboomgaard en gaan we de velden op waar we contact maken met zon, wind, wolken, aarde, bomen en geuren.  We gaan onze oerkracht herontdekken door diep door te dringen in de ruige bossen die vol verrassingen zijn. We leren om weer wezenlijk contact te maken met moeder Aarde en te vertrouwen op onze voeten. We herontdekken de vitaliteit van de levengevende energie van onze adem. Al spelende met deze elementen geven we ons over aan onze interne bewegingstroom en laten we ons verrassen door nieuwe of vergeten impulsen.  

 

Voor de lunch komen we terug in la Bianchina waar Nazzaro ons zal opwachten met een van zijn verrukkelijke maaltijden. En na de lunch hebben we tijd voor onszelf.
Aan het eind van de middag gaat ieder van ons op authentieke manier zijn of haar ontdekkingen van die dag creatief vormgeven.

 

De groep wordt begeleid door Jolanda van Dijk en bestaat uit maximaal 8 personen.

 

Kernwoorden: natuur & spiritualiteit, energiewerk, beleving, transformatie, jezelf mogen zijn, meditatie, mindfulness, verbinding, ceremonies, vitaal en vrolijk, creatieve expressie.


Klik hier voor algemene informatie

 

Klik hier voor de diverse reacties na een week Je Natuur Leven met Jolanda van Dijk

 

We hopen je een‘benvenuto’ (welkom) te geven in la Bianchina 

 

Jolanda e Nazzaro