De aarde is mijn leraar, leer van de aarde. Boeddha

Holistische Counseling en Coaching

retreat in en met de natuur

 

Algemene informatie

Je verblijft in het groene hart van Italië op la Bianchina. Het hele jaar door, op afspraak, kun je hier een holistische counseling en coaching volgen. Jolanda van Dijk is je holistische counselor en coach. Je Italiaanse gastheer en kok in deze dagen is Nazzaro Maggi.

 

Je hebt een eigen kamer van waaruit je kunt genieten van een spectaculair uitzicht. Daarnaast kun je gebruik maken van de authentieke woonkamer en van de vele plekjes in de tuin. Maximaal zijn er nog een of twee andere gasten aanwezig. Dit garandeert de rust en ruimte die je nodig kan hebben om in je persoonlijke proces te gaan.

 

Bij aankomst serveren wij een aperitivo met aansluitend het welkomstdiner. De eerste dag is om te acclimatiseren om de omgeving te verkennen en heb je de eerste sessie met je counselor. Tijdens dit kennismakingsgesprek kan je je behoeftes voor deze week kenbaar maken. Deze behoeftes kunnen en mogen gedurende de week altijd veranderen.

 

Maaltijden

 

We serveren drie maaltijden per dag en daarnaast de nodige tussendoortjes. De maaltijden zijn biologisch en vegetarisch en worden door  Nazzaro Maggi volgens de richtlijnen van Slow Food bereid. Zo hoef je je geen zorgen te maken over praktische zaken en kun je volledig met je proces bezig zijn.

Op verzoek kunnen er ook vis en vleesgerechten geserveerd worden. Wanneer je iets niet kan of mag eten vragen we je om dit vooraf te melden.

 

Prijs


De prijs voor deze ontmoeting is vanaf 850 euro inclusief holistische counseling en coaching gedurende de dag, materialen, overnachtingen in een eenpersoonskamer, maaltijden, wijn, zuiver bronwater, koffie, thee en diverse versnaperingen.


Verzekering


Reis-, verzekeringskosten en persoonlijke uitgaven zijn niet in de prijs inbegrepen.

 

Aansprakelijkheid


Vanuit onze visie dat je verantwoordelijk bent voor jezelf, zijn wij niet aansprakelijk voor de schade die je zou kunnen ondervinden tijdens een holistische counseling en coaching retreat, een van de retraites of mindfulness vakanties, een workshop, een cursus, een training of een verblijf in la Bianchina.


Kortingsmogelijkheden

 

Voor iedere persoon die je meeneemt krijg je 10% korting.

 

Online Holistische Counselings en Coaching

 

Jolanda geeft vanuit la Bianchina online Holistische Counselings en Coaching met behulp van Skype of Face Time voor wie niet naar la Bianchina kan komen of wie na een ontmoeting in la Bianchina behoefte heeft aan een aanvullend gesprek. De duur van een gesprek is gemiddeld een uur tot anderhalf uur. De kosten hiervoor zijn 70 euro per gesprek.

 

Inschrijving


Om je in te schrijven kun je een email sturen naar info.labianchina@gmail.com. Ook voor vragen kun je hier terecht.


Heb je bepaalde wensen, laat het ons weten.


We hopen je een ‘benvenuto’ (welkom) te geven op la Bianchina, waar je na een “week in het nu” weer geïnspireerd en als een “rijk” mens terugkeert naar Nederland.


Jolanda en Nazzaro