MINDFULL VAKANTIES


La Bianchina is een veilige en vertrouwde omgeving waarin je kan leren om open en bewust in het nu te leven. Wij brengen je individueel of in een kleine groep in een situatie waarin je kunt ervaren dat je de mogelijkheid hebt om te kiezen. Daarbij maken wij gebruik van alles wat La Bianchina biedt: haar ritme, haar mensen, haar dieren en de natuur. Je wordt persoonlijk begeleid en hebt geen enkele ervaring met mindfulness nodig.
Voorwaarde is wel dat je verantwoordelijkheid neemt voor jezelf en je open stelt voor nieuwe ervaringen.


Een Mindfull vakantie bij ons is voor de rest van je leven: Wij besteden ruimschoots aandacht aan hoe je de vruchten van deze Mindfull vakantie kan meenemen.

 

Klik op de links hieronder om meer te lezen over de verschillende mindfull vakanties.

 

Wat is MINDFULNESS

 

JE NATUUR LEVEN, Zes dagen lopend de ruige bossen van Umbrië doorkruisen, vol holistische avonturen en mindfulness ervaringen.

 

De MUZIEK van STILTE, zes dagen wandelen in stilte met Natuurlijke meditatie en Qi Gong-oefeningen.

 

JE NATUUR LEVEN, voor gezinnen, voor een betere communicatie binnen het gezin. Het is mogelijk om het hele jaar door op afspraak een Je Natuur Leven voor u te organiseren.

 

Individuele COACHING en HOLISTISCHE COUNSELING, in en met de natuur. is voor iedereen die een nieuwe weg wil inslaan, contact wil maken met eigen gevoelens en intuïtie, naar zijn of haar innerlijke stem wil luisteren, antwoorden zoekt op bepaalde vragen, onbruikbare gewoontes wil loslaten zoals stress, angst, depressie, burn out of relatieproblemen, en hier een week voor uit wil trekken om deze transformatie de kans te geven zich te manifesteren. De natuur is daarbij van onschatbare waarde. Periode: het hele jaar op afspraak.

 

HEALING ZONDER MEDICIJNEN,speciale cursus in natuurgeneeskunde en spirituele genezing. Een manier om beter om te gaan met je ziekte, geleid door Franklin D. Lafour, natuur en spirituele genezer.
Deze ontmoeting  kan het begin van je genezingsproces. Voor de volgende datum kunt u contact met ons opnemen.