retraite voor mannen

Tornare ad essere uomo

La Bianchina biedt speciaal voor de moderne man van vandaag een week terug naar de essentie van het leven.

 

Het all-in programma staat onder leiding van de self made man Nazzaro Maggi, schaapherder, olijvenboer en dertig jaar ervaring met het harde leven in ruraal Umbrië. Deze week in de natuur geeft je de mogelijkheid om je eigen mannelijke identiteit in balans te brengen en te versterken.


Stel je voor: een week lang geen smartphone, geen zeurende zakenrelaties, een week zonder je auto, zonder automatenkoffie en zonder opgewarmde kant-en-klaarmaaltijden.


In plaats daarvan: een week ruig Umbrië, hout hakken, een schapenstal ontwerpen en bouwen – die bestand moet zijn tegen een aanval van de wolven – hard werk, zelfvoorzienend zijn, en daarna genieten van al het lekkers uit de natuur. Een glas wijn, heerlijk Italiaans eten van de houtoven, everzwijn, olijfolie, truffels, pecorino, echte salami en daadwerkelijk lekkere koffie. Want naast hard werken, is het goed praten en eten in de fantastische woonkeuken met open haard op la Bianchina.

 

klik hier voor algemene informatie

 

Keer na een week in het wild weer vol leven terug naar huis.

 

De eerst volgende datum is van 22 - 29 oktober 2016. Je kunt ook je eigen groepje op je eigen tijd samen stellen van minimum 3 personen.

 

Ik hoop je een ‘benvenuto’ (welkom) te geven op la Bianchina,

 

Nazzaro